Cases passives WoodHaus®

El confort d’una llar ecològica.

DEMANA COTITZACIÓ


Gràcies per contactar, et respondrem en breu. Hi hagut un error en l'enviament del missatge.

Vols més informació?

Truca i t’atendrem de manera personalitzada i sense cap compromís sobres les avantatges del sistema constructiu de cases passives WoodHaus®.

TELÈFON:

93 784 04 75

EMAIL:

info@woodhaus.es

750x420x1

Benvinguts al concepte de WOODHAUS® LIFE, cases passives on gaudir de les sensacions de benestar, calma i relaxació que els proporcionarà el seu nou habitatge de fusta. Un habitatge modern i exclusiu, ecològic i sostenible, de consum energètic molt baix i construït amb estructura de fusta procedent de boscos controlats FSC® i PEFC®.

CERTIFICACIONS

QUI SOM

360x250x1

JUAN MORALES

Llicenciat en Enginyeria Industrial (ETSEIT) i Passive House Designer (PHI), especialitzat en el disseny de cases passives i d’habitatges bioclimàtics construïts amb estructura de fusta.

360x250x2

JUAN MORALES

Fuster i ebenista, amb experiència en el sector des de l’any 1972. Ferm defensor dels models de construcció europeus en fusta i del concepte de cases passives, aporta tots els seus coneixements en el disseny dels habitatges.

CARACTERÍSTIQUES I BENEFICIS

La seva nova casa passiva WoodHaus® es construirà segons les indicacions dels estàndards d’arquitectura bioclimàtica i sostenible dels països del nord d’Europa, i li oferirà:

750x420x1

UNA CONSTRUCCIÓ ECOLÒGICA

El disseny de les cases passives WoodHaus® estudia l’equilibri entre natura i habitatge, per a reduir els impactes en el terreny i les emissions de CO2 a l’atmosfera (des de la construcció de l’habitatge fins a l’eliminació dels residus al final de la seva vida útil).

750x420x2

UNA REDUCCIÓ DE CONSUMS ENERGÈTICS

Les ccases passives WoodHaus® disminueixen la despesa en energia d’un habitatge clàssic fins en un 90%, assegurant una amortització de l’obra amb un gran estalvi a mig termini, que afavorirà la seva economia familiar.

750x420x1

UN ELEVAT CONFORT TÈRMIC

Una casa passiva WoodHaus® elimina les fluctuacions de la temperatura i les possibles aparicions d’humitats i/o floridures, tot gràcies a l’estudi que es realitza de la massa tèrmica, dels caudals d’aire, de l’hermeticitat i de la transpiració al vapor d’aigua.

750x420x2

UN ELEVAT CONFORT ACÚSTIC

Tota casa passiva WoodHaus® ofereix unes condicions de soroll adequat per a la comunicació, una vida saludable i un correcte descans.

750x420x1

UN BON CONTROL DE LA QUALITAT DE L'AIRE

Estudiant la ventilació mecànica i natural de la casa passiva WoodHaus® s’afavoreix el benestar, la concentració, el rendiment i el descans dels seus habitants.

750x420x2

UNA ÒPTIMA ILUMINACIÓ

Els habitatges passius WoodHaus® busquen una orientació òptima de l’habitatge per a l’aprofitament màxim de la llum natural que afavoreix la relaxació ocular i l’habitabilitat en general.

750x420x1

UNA CONSTRUCCIÓ MODULAR

Les cases passives WoodHaus® ® permeten modificacions i ampliacions amb treballs senzills gràcies al seu exclusiu sistema de mòduls constructius de fusta.

MÈTODE DE TREBALL

Per a WoodHaus® és molt important que participin activament des del primer instant, perquè visquin, gaudeixin i interioritzin totes les fases de disseny, desenvolupament i construcció de la seva nova casa passiva WoodHaus®.
Un habitatge que complirà amb totes les seves necessitats i preferències. A WoodHaus® dividim el nostre treball en les següents etapes:


48x48x1
INSPECCIÓ

Del terreny per a elaborar l’estudi bioclimàtic.

48x48x2
PRESA DE DADES

De les necessitats i preferències del client al nostre despatx.

48x48x3
DESENVOLUPAMENT

Desenvolupem el pre-projecte, elaborant diferents propostes de plantes i alçats.

48x48x4
ELABORACIÓ

Del projecte (bàsic i executiu), concretant tots els detalls necessaris per a poder executar l’obra

48x48x5
EXECUCIÓ

Portem a terme l’obra segons el projecte elaborat.

48x48x6
CERTIFICACIÓ FINAL

De l’obra, una vegada que el client quedi totalment satisfet.

PRODUCTES / TIPUS CONSTRUCCIÓ

WoodHaus® construeix amb 2 models d’estructura de fusta:

550x300x1

ENTRAMAT LLEUGER

Format per una estructura base modular de fusta massissa certificada per a càrrega, revestida amb taulells de fibres de fusta aglutinades o plaques de cartró-guix.

550x300x2

PANELL LAMINAT

Format per una estructura base modular de panells massissos de fusta.

LA NOSTRA FUSTA FSC® i PEFC®

La fusta, procedent de boscos controlats (certificació FSC® i PEFC®), ofereix als nostres clients i a les seves famílies:

750x560x1
 • 48x48x1

  Ambients aïllats i sostenibles

 • 48x48x2

  Llars confortables i saludables

 • 48x48x3

  Rapidesa d’execució de l’obra, reduint els terminis habituals en més d’un 50%

 • 48x48x4

  Gran rigidesa estructural

 • 48x48x4

  Compliment amb totes les exigències del Codi Tècnic i de les Certificacions que es desitgin obtenir